Our Blog

In de plattelandsgebieden buiten Lima heeft El Niño geleid tot de voorspelde overvloedige regenval, overstromingen en daardoor de wekenlange afsluiting van wegen.

De voedselprijzen zijn nog steeds niet gestabiliseerd en het lokale Stichting Wees Kind team blijft dan ook haar uiterste best doen om de beste prijs/kwaliteit verhouding te vinden. Dat blijft een hele opgave maar dit wordt met veel toewijding gedaan, dagelijks door de kokkinnen die de marktinkkopen doen en maandelijks door de projectcoӧrdinatoren en moederoverste Irene die de grootinkopen doen.

Er wordt nog frequenter dan voorheen overleg over de inkopen en budgetten gevoerd en ook tussen de eetlokalen informatie uitgewisseld over prijzen en verkooppunten.

Sponsors bedankt!

We bedanken graag nogmaals de vele donateurs die gehoor hebben gegeven aan de oproep op Facebook en zo de eetlokalen te hulp zijn geschoten.

Dankzij jullie donaties is het mogelijk de eetlokalen ook in 2016 open te houden voor de ruim 170 deelnemers, die daar dagelijks van een gezonde maaltijd worden voorzien. Namens de kinderen: muchas gracias!